This site is inactive. Owner of this forum started new forum called Admins talk forum. It can be found at http://admins.forumotion.com
. Login Register

You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

Post: #1on Sat Mar 08, 2014 9:05 am

avatar

Ikerepc

FH Founder
I don't like just icons for new posts...

So I'm got on idea to create design for new posts..

And there is it!

We haven't any icons, but forums with new posts get lightblue background image and red link with ogange shadow!

Here is example:



Last edited by Zyon on Fri Mar 21, 2014 9:47 am; edited 2 times in total


-------------------

View user profile http://admins.forumotion.com

Post: #2on Sat Mar 08, 2014 10:01 am

I'm not be here so much... I just love new updates!

View user profile

Post: #3on Sat Mar 08, 2014 10:54 am

avatar

Ikerepc

FH Founder
Thanks.


-------------------

View user profile http://admins.forumotion.com

Post: #4on Sat Mar 08, 2014 1:33 pm

avatar

Selvester

Manager
Thats awesome! To be honest I got really confused when first seeing but now that I know its with new posts... that really is awesome.


-------------------

View user profile

Post: #5on Sat Mar 08, 2014 1:56 pm

avatar

Ikerepc

FH Founder
Thanks.

What you think about shadow?


-------------------

View user profile http://admins.forumotion.com

Post: #6on Sat Mar 08, 2014 10:55 pm

avatar

Kite Trojan

Retired staff
http://prntscr.com/2z3sj0 result at my screen

View user profile

Post: #7on Sat Mar 08, 2014 11:41 pm

avatar

Ikerepc

FH Founder
I'm seen that white-text problem right now, I will fix it soon (???)

What borowser you using???
Background is even on OperaMini mobile all in one color Surprised


-------------------

View user profile http://admins.forumotion.com

Post: #8on Sun Mar 09, 2014 3:03 am

avatar

Kite Trojan

Retired staff
I use Chrome

View user profile

Post: #9on Sun Mar 09, 2014 8:21 am

avatar

Ikerepc

FH Founder
Ok, I will check it.


-------------------

View user profile http://admins.forumotion.com

Post: #10on Sun Mar 09, 2014 12:06 pm

avatar

Selvester

Manager
I am also using chrome FYI... And I am not facing that problem. I don't know if this is because you have already addressed it but I don't remember noticing it yesterday either.


-------------------

View user profile

Post: #11on Sun Mar 09, 2014 12:10 pm

avatar

Ikerepc

FH Founder
I'm fix that, I'm mix code for New Topic, Post reply and that, now it's fixed.


-------------------

View user profile http://admins.forumotion.com

Post: #12on Mon Mar 10, 2014 9:20 am

avatar

Ikerepc

FH Founder
Locked


-------------------

View user profile http://admins.forumotion.com

Post: #13

Sponsored content

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum